Hecht 56155 army akkumulátoros quad

HECHT 56155 ARMY akkumulátoros felnőtt quad tulajdonságai:Termékleírás

előnyök

 • homologizáció a közúti forgalomban
 • magas színvonalú és kialakítású, nagyon fejlett, terepszínű megjelenés
 • erőteljes és erőteljes villanymotor közvetlenül a hajtótengelyhez van csatlakoztatva, nincs lánc vagy kardán tengely, minimális karbantartás
 • csökkentés
 • Az 5 x 12 V-os elemek 60 km-es hosszú utazást garantálnak (terheléstől és tereptől függően)
 • a quad kerékpár automatikus, csak előre vagy hátra
 • nagy kerekek, modern nagyméretű LED-kijelző, sebesség, töltés állapota
 • többfokozatú nedves merevség beállítása
 • fékezés a fékezéshez
 • jó terep gumiabroncsok
 • 2 "vontatószerkezet pótkocsi rögzítésére
 • köszönhetően egy csendes és környezetbarát elektromos motornak, majdnem bármelyik kerékpáron mozoghatsz, például, hogy egy gyerekkel sétálj ki egy parkban, ahol nem lehet benzinmotort kapni

A HECHT 56155 egy négykerekű akkumulátor, amely a közúti közlekedést homologizálja . Rendszeres járműként regisztrálható, és a megfelelő műszaki engedéllyel, rendszámtáblával és kötelező felelősséggel közlekedik az úton . A kerékpárok tehát gazdaságosak és környezetbarát közlekedési eszközök lehetnek, hogy vevőként szolgáljanak stb. A kertben is jól működik.

Fel van szerelve egy kulcs nélküli kapcsoló doboz. A kulcs helyett a távirányítót használják, amelyen a négyszög működik. Anélkül, hogy az elektronika nem áll le. A riasztásszabályozó aktiválva van vagy deaktiválva van. Az elülső és a hátsó hordozó kisebb rakomány vagy vétel szállítására használható, és a gép vontatószerkezettel ( vontatással ) van ellátva pótkocsik vontatására.

A maximális terhelhetőség 120 kg. A meghajtóhoz egy 1200 W teljesítményű, 72 V / 20 Ah-os akkumulátort használó villanymotort használnak. Egy díj közelítése kb. 60 km. A töltési idő kb. 8-10 óra, a kisütési állapottól függően. A maximális négysebesség akár 45 km / h. A sebességet és a hatótávolságot azonban befolyásolja a terep és a vezető súlya, valamint a túlterhelés.

A quad kerékpár elülső dobfékekkel és hátsó folyadékfék-fékkkel van felszerelve. Mindkét fékkar elnyomható helyzetben van, amely például lejtőn vagy szállítás közben használható. A motort a hátsó felfüggesztési tengelyre szerelik fel, a motorról a tengelyre történő áttétel zárt hajtóművel történik. Van egy olyan csökkentés is, amelyet a jobb oldali kart a kormány irányítása alatt szabályoznak. Az első kerekek önfüggő felfüggesztő karok. A kifinomult alumínium felnik nagyméretű, durva futófelületű gumiabronccsal rendelkezik, amely tökéletes tapadást biztosít a területen is. A kormányhoz egy digitális tachométer található. A koporsó megjelenéssel és gyorsítással a gép megközelíti a "felnőtt" négykerekű motort égő motorral. Mindazonáltal a végső előny egy teljesen csendes kibocsátásmentes működés . Lehetőség van olyan helyeken is működtetni, ahol a füst vagy a füst illata zavarná a környezetet.

-12%
599 990 Ft
679 990 Ft
Kezdete: 2020.06.10   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről