• Kérdése van? Hívjon minket!+36 30 61 71 593
  • Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00 Szombat - Vasárnap: zárva

Scheppach multifunkciós ipari porszívó

Nézet:
Sorrend:
5907707901

Leiras A Scheppach ASP 15-ES egy könnyű, kompakt és hatékony nedves és száraz porszívó, melynek kapacitása 15 liter. Tartós, rozsdamentes acélból készült, négy forgó görgővel és egy nagy fogantyúval rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében, integrált kábel- és tartozékkonzolok, beépített fúvócső, hosszú 38 mm-es tömlő és egy könnyed és gyors szűrőcsere. A kábel és a tömlő hossza nagy munkát biztosít. A teljes porszívó nagyon kompakt és nem igényel túl sok tárolóhelyet. A padlófúvóka sima padlóra és szőnyegre vált. A porszívó számos, a száraz és nedves porszívózáshoz szükséges tartozékot tartalmaz. Szükség esetén a mellékelt habszűrő egy még hatékonyabb HEPA szűrővel cserélhető. A porszívó kiválóan alkalmas otthonok, műhelyek, garázsok és kézművesek számára. Tartalmaz: 2 m-es szívótömlő, 3 részes cső, kapcsolható padlófúvóka, porzsák, habszűrő

17 990 Ft
-22%
5907708901

Leiras A Scheppach ASP 20-ES egy 20 literes nedves és száraz porszívó. Tartós, rozsdamentes acélból készült, négy forgó görgővel és egy nagy fogantyúval rendelkezik, amelyek könnyen kezelhetőek, beépített hosszú kábeltartók és kiegészítők, beépített ventilátor kimenet, hosszú 38 mm-es tömlő és egy könnyűvezeték-rendszer a könnyű és gyors szűrőcsere érdekében. A hosszú kábelhossz és a tömlő miatt széles tartományban van. A teljes porszívó nagyon kompakt és nem igényel túl sok tárolóhelyet. A padlófúvóka sima padlóra és szőnyegre vált. A porszívó gazdag kiegészítőkkel rendelkezik. Szükség esetén a mellékelt habszűrő egy még hatékonyabb HEPA szűrővel cserélhető. A porszívó kiválóan alkalmas otthonok, műhelyek, garázsok és kézművesek számára. Tartozékok: 2 m-es szívótömlő, 3 részes cső, kapcsolható padlófúvóka, résfúvóka, porzsák, habszűrő

22 990 Ft
17 990 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2019.08.01 - A készlet erejéig!
-21%
5907704901

Leírás

A Scheppach ASP 30 egy modern száraz-nedves porszívó, mely alkalmas háztartásokba, műhelyekbe, garázsokba, vagy akár iparosok számára is. A háromfokozatú, zsák-hepa-víz, szűrő rendszernek köszönhetően a legapróbb porszemcséket is képes felfogni. A tetején egy szűrő tisztító gombbal van ellátva. A porszívó folyamatos szívóerő szabályzóval van ellátva, könnyen elérhető helyen. A standard fúvó funkció biztosítja a por és más szennyeződések kifújását a nehezen elérhető helyekről is. A szívótömlő egyszerű áthelyezésével az alsó nyílásba, azonnal lehetővé válik folyadék vagy cseppfolyós szennyeződés felszívása is. A beépített érzékelő biztosítja, hogy ne léphesse túl a folyadéktartály megengedett kapacitását. A porszívó rendelkezik 230 V csatlakozóval, egyéb elektromos szerszám csatlakoztatásához. A porszívó automatikusan bekapcsol, mihelyst a csatlakoztatott szerszámot elindítja, ill. kis késleltetéssel kikapcsol, amikor befejezi vele a munkát. A könnyű kezelhetőség kedvéért a porszívó egy nagy lehajtható toló-/húzószárral, nagy hátsó kerekekkel, első bolygókerekekkel és felső markolattal van ellátva. A gép hátuljában kábeltartó található, oldalain pedig a tartozékok helyezhetők el.

109 990 Ft
86 990 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2019.08.01 - A készlet erejéig!
-23%
5907709901
Leiras
A Scheppach ASP 30-ES egy 30 literes, nedves és száraz porszívó. 
Tartós, rozsdamentes acélból készült alsó vízcsatlakozó, négy forgó görgő és egy nagy fogantyú a könnyű kezelhetőség érdekében, beépített hosszú kábeltartók és kiegészítők, beépített ventilátor kimenet a szennyeződések nehezen elérhető területein való elfújásához, hosszú 38 mm átmérőjű tömlő , 230 V-os aljzat a kapcsolókhoz automatikus kapcsolóval és toolless rendszerrel a szűrő egyszerű és gyors cseréjéhez.

A hosszú kábelhossz és a tömlő miatt széles tartományban van. A teljes porszívó nagyon könnyű és könnyen kezelhető. A magassági kialakításnak köszönhetően nem kell túl sok tárolóteret biztosítani. A padlófúvóka sima padlóra és szőnyegre vált. A porszívó gazdag kiegészítőkkel rendelkezik, beleértve a nagyon hatékony Hepa szűrőt.

A porszívó kiválóan alkalmas otthonok, műhelyek, garázsok és kézművesek számára.


Tartozékok: 3m-es szívótömlő, fém teleszkópos cső, kapcsolható padlófúvóka, résfúvóka, porzsák, habszűrő
34 990 Ft
26 990 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2019.08.01 - A készlet erejéig!
-22%
5906301901

HD2P - multifunkicós ipari porszívó / kompresszor 3 az 1-ben

A Scheppach HD2P kiváló segítség a lakásban, házban, nyaralóban vagy műhelyben. Három funkciót is egyesít. – Forgácselszívás hagyományos gépekhez (fúrók, fűrészek, csiszolók, gyalugépek,....) – erőteljes porszívó ( háztartás, garázs, műhely, autó,...) – kompresszor (felfújható matracok, medencék, napozóágyak, csónakok, gyerekjátékok,… ) Előnyei közé tartozik a kompakt mérete, könnyű hordozhatóság és tárolási rendszere, melyben elfér az összes tartozék, így azok mindig kéznél vannak. A standard felszereléshez tartozik a szívófúvóka, a kiegészítő tartozék pormentes fúráshoz, felfújófúvóka, szívótömlő csatlakozási lehetősége az elektromos gépekhez és a porzsák, mely nem csak egyszer használatos, hanem kiürítés után többször is felhasználható. A gép hatékony szűrőberendezéssel rendelkezik, mely akár 3 mikrométer részecskéket is képes felfogni.

38 990 Ft
30 490 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2019.08.01 - A készlet erejéig!